Prosinac, Četvrtak 01.2022, 00:50,   info@elvonet.com

Povratak kultnog VW kombija

Ovo je i službeno potvrđeno!


Foto:netcarshow.com Povratak kultnog VW kombija

Električni automobili su vozila budućnost, što je činjenica koju prepoznaje sve više proizvođača automobila koji u posljednjih nekoliko godina marljivo sa svojim timovima razvijaju ekološki prihvatljive modele koji se polako počinju pojavljivati i na našim ulicama. Ti moderni modeli električnih automobila predstavljaju kombinaciju prepoznatljivih značajki određenog brenda i revolucionarne tehnologije koja eliminira štetne emisije ispušnih plinova. Jedan od tih brendova je i svima dobro poznati Volkswagen, njemačka tvrtka koja je treći najpopularniji proizvođač automobila na svijetu.

Nakon brojnih nagrada za dizajn i bezbroj upita zainteresiranih kupaca, Volkswagen je napokon prije nekoliko tjedana objavio da 2022. godine planira započeti proizvodnju električnog modela ID Buzz i to u Sjedinjenim Američkim Državama, Europi i Kini. Riječ je o modernoj verziji slavnog "hipi kombija" koji je bio posebno popularan 1960-ih, odnosno Type 2 Minibusa.

Osvježeni model zadržava prepoznatljiv izgled, a osim što je savršeni spoj održivosti i funkcionalnosti, ID Buzz primjer je i privlačnog dizajna sa zaobljenim i mekim linijama te pročišćenim interijerom. Baterije vozila nalaze se u podu automobila, a budući da sam sustav električnog motora i napajanja ne zauzima puno mjesta, vozilo ima širok osovinski razmak između kotača te prostrani interijer. Vanjština ovog vozila dvobojna je i ima klasični V oblik na prednjoj strani po uzoru na svog prethodnika, ali je nadograđena i uskim svjetlosnim pojasom koji razdvaja obojene površine. S 369 konjskih snaga i pogonom na sva četiri kotača, ovaj divan, ali moćan kombi sigurno će osvojiti nostalgičare diljem svijeta! Više informacija potražite na službenim stranicama Volkswagena.

Izvor: jutarnji.hr

Podijeli sa drugima

Električni automobili
  • https://elektricni-automobili.com
Električni automobili
Hibridni automobili
  • https://hibridni-automobili.com
Hibridni automobili
Električna vozila
  • https://elektricna-vozila.com
Električna vozila
Električni romobili
  • https://elektricni-romobili.com
Električni romobili
Električni motocikli
  • https://elektricni-motocikli.com
Električni motocikli
Autonomna vozila
  • https://autonomna-vozila.com
Autonomna vozila
Električni bicikli
  • https://elektricni-bicikli.com
Električni bicikli
Elvonet.com
  • https://elvonet.com
Elvonet.com