Prosinac, Četvrtak 01.2022, 01:26,   info@elvonet.com

Novim Teslama otpadaju branici od jače kiše


Izvor: Promo fotografije / Autor: Tesla Novim Teslama otpadaju branici od jače kiše

Proizvođač električnih automobila iz Palo Alta danonoćno puni stupce američkih medija kojekakvim temama. Posljednja u nizu u najmanju je ruku - bizarna

Naime, Teslini potpuno novi automobili navodno ne vole vodu. Na vlastitoj je koži to osjetio jedan vlasnik kojem je s netom kupljenog Modela 3, nakon pola sata vožnje, otpao branik.

Čovjek je na Twitteru objavio fotografiju automobila uz objašnjenje da je do incidenta došlo nakon što je na cesti naletio na pljusak. Isti problem zadesio je još jednog vlasnika Modela 3 koji je također objavio fotografiju putem iste društvene mreže.

Doduše, on je priznao da je vozio kroz malo dublju vodu, no čak i u takvim situacijama branici s automobila jednostavno ne bi smjeli otpast.

U Tesli kažu da će poduzeti sve korake kako bi istražili okolnosti koje dovode do ove manjkavosti, te kako postavljaju letvicu kvalitete izuzetno visoko kad je Model 3 u pitanju.

Tesla je posljednjih mjeseci sve karte stavila na maksimaliziranje proizvodnje Modela 3, kako bi ispunili planirane kvote i skratili ogromnu listu čekanja koja broji gotovo pola milijuna kupaca. Stoga ne treba previše čuditi ako je ovakvo ubrzavanje proizvodnje (jedna proizvodna linija nalazi se u šatoru) uzelo svoj danak na kvaliteti konačnog proizvoda.

Izvor: tportal.hr

Podijeli sa drugima

Električni automobili
  • https://elektricni-automobili.com
Električni automobili
Hibridni automobili
  • https://hibridni-automobili.com
Hibridni automobili
Električna vozila
  • https://elektricna-vozila.com
Električna vozila
Električni romobili
  • https://elektricni-romobili.com
Električni romobili
Električni motocikli
  • https://elektricni-motocikli.com
Električni motocikli
Autonomna vozila
  • https://autonomna-vozila.com
Autonomna vozila
Električni bicikli
  • https://elektricni-bicikli.com
Električni bicikli
Elvonet.com
  • https://elvonet.com
Elvonet.com