Lajkajte nas i pratite:

Concept_Two – Rimac


Električni automobili    
Rimac Automobili d.o.o. Proizvođač

Rimac Automobili d.o.o.

Telefon: +385 1 563 45 92 Fax: +385 1 333 66 98 Ljubljanska 7, 10431 Sveta Nedelja E-mail: info@rimac-automobili.com Web: rimac-automobili.com
Concept_Two – Rimac

Vozilo dostupno u hrvatskoj? - NE / Cijena: oko 2 milijuna eura

Rimac C_Two: automobil koji živi s tehnologijom

Želimo vas upoznati s novom generacijom izvedbe, evolucijom automobila.
Rimac C_Two je čisti električni GT hyper-automobil prilagođen prema vlasniku. Podesiv, osoban i izuzetno moćan. Na temelju znanja prikupljenih iz sjajno snažnih Rimac Concept_One, novi C_Two kombinira najbolje materijale i tehnologiju prilagođenu za proizvodnju nešto što je revolucionarno i eminentno korisno, uz performanse i karakter koji podiže žanr. Ne postoji - sasvim doslovno - nijedan drugi automobil poput njega.

Najveća brzina: 412 km/h / 258 mph
Ubrzanje 0-60 mph: 1,85 * sekundi
Snaga: 1.914 hv / 1.408 kW
Broj okretaja motora: 2.300 Nm
Raspon: 650 km (NEDC)
Jedinice: 150

 • Nevjerojatna izvedba, besprijekornu funkcionalnost
  • 914 KS što stvara nevjerojatnu ubrzanju od 0-60 mph u 1,85*s i 0-300 km / h u 11,8*s.
  • Inovativna akumulatorska baterija u tehnologiji i rasporedu donosi 120 kWh energije i 1,4MW snage s iznimnom termičkom upravljanjem koja dopušta dva puna kruga zloglasnog Nürburgringa uz punu snagu - uz neznatno smanjenje performansi.
  • Kao pravi Grand Tourer, C_Two nudi široki raspon od 650 km (NEDC), prostrani kokpit s najkvalitetnijim materijalima, pa čak i prilagodljiv i praktičan prtljažnik - dovoljno da bi električni turizam na daljinu bio udoban.
  • R-AWTV sljedeće generacije (Rimac All-Wheel Torque Vectoring) upravlja četiri elektromotora po jedan za svaki kotač i omogućuje sigurnosne značajke kao što su napredni ABS i ESP kao i jedinstveno prilagodljiv pogon na sva kotača
 • Dizajn i tehnologija savršeno su uklopljeni
  • Prepoznatljivi Rimac dizajn DNK koji integrira razne aerodinamičke značajke
 • On-board AI - jedan od najpametnijih i većina povezanih automobila na svijetu
  • Osam kamera na ploči, senzor lidara, šest radarskih emitera i dvanaest ultrazvučnih senzora
  • Razina 4 samostalno spreman hardver ne radi umjesto vozača, već povećava njegovo iskustvo
  • ' Driving Coach' slojevi odabranih trkaćih staza pružaju informacije o stvarnom vremenu na trkaćim linijama i točkama kočenja
  • prepoznavanje lica umjesto tradicionalnog ključa
  • Učinkovitost ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) i softver za nadzor odgovora koji mijenja karakter automobila ovisno o vozačevom raspoloženju ili prevladavajućim vremenskim uvjetima

C_Two je udoban, prilagođeni GT automobil koji ima raspon od 650 kilometara (NEDC), može se napuniti do 80 posto kapaciteta za manje od 30 minuta, a namijenjen je za teže, ponavljano i pouzdano korištenje. Novi i inovativni, tekućinski hlađeni sustavi toplinske obrade znače da je ovo automobil koji može puni krug zloglasnog Nürburgringa voziti u punoj snazi ​​- s neznatnim padom u performansama.

Prekrasno aluminijske okretne kontrole i prekidači - uključujući tri zaslona s rotirajućom kontrolom - pružaju odlučno analogan osjećaj prilagođen za korištenje najsuvremenijih digitalnih tehnologija. Od kokpita, vozač može pratiti sve aspekte performansi automobila s telemetrijom u stvarnom vremenu - preuzeti na laptop ili smartphone radi kasnijeg pregleda.

Kao dio kompleta elektronike koji dolazi s naprednom autonomnom sposobnošću, konfiguracija Vozača u C_Two sposobna je preslagivati ​​odabrane utrke u realnom vremenu, pružajući jasne i precizne audio, vizualne i izravne smjernice na utrkama, kočenju / ubrzanju točaka i ulaza upravljača.

Ista umjetna inteligencija omogućit će intervenciju i aktivnu sigurnost kao "ADAS" (napredni sustav pomoći vozaču) dok je na putu: predviđanje rizika od sudara u kombinaciji s automatskim kočnicama u nuždi i izbjegavanjem kontrole, praćenjem slijepe ulice, prilagodljivi tempomat koja uključuje funkciju pilota.

Međutim, C_Two je u svom srcu uvijek vozačevo vozilo, sposobno privlačiti i uzbuditi bilo koga, od novaka do iskusnog natjecatelja. Nevjerojatno je user-friendly, nevjerojatno učinkovit i ispunjen jedinstvenim karakterom. Čak i iskustvo vlasništva razlikuje se od bilo kojeg drugog, budući da je vlasništvo nad C_Two više nego samo kupnja nekog objekta. To je početak intimnog odnosa s robnom markom. Dostupni su, dizajnirani i razvijeni setovi prilagodbe kako bi bilo koji C_Two bio potpuno individualan kao vlasnik, a proizvodni proces na licu mjesta u Rimacovom pogonu.

Scroll Up