Lajkajte nas i pratite:

Podaci o događaju
ZAGREB AUTO SHOW 2018

ZAGREB AUTO SHOW – SVEČANO OTVORENJE

Danas u 18,00 sati svečano je u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma otvoren Zagreb Auto Show.

“Zagreb Auto Show kao istinska automobilska svečanost ponosno predstavlja Zagreb i Hrvatsku na svjetskom sajamskom kalendaru, uz samo još 17 takvih jedinstvenih i posebnih, iz prestižne svjetske obitelji OICA autosalona. Grad Zagreb ponovno značajnom financijskom potporom omogućava da Zagreb i Hrvatska uistinu žive svoj Zagreb Auto Show. Tako zajedno i mi i naši izlagači, njih 463 iz 34 zemlje, kao i svi sponzori i partneri uključeni u njegovu pripremu, dajemo i ove godine najbolje od sebe.

Da bi Salon zablistao u najjačem izdanju ikada, brižljivo smo ga pripremili: vođeni strašću i visoko postavljenim ciljevima, iskustvom i tradicijom stoljetnog organizatora, profesionalnošću i vještinama najsuvremenijeg sajamskog znanja, s puno ljubavi, odricanja i prstohvatom zvjezdane prašine, a sve iz poštovanja i odgovornosti prema zajedničkoj prošlosti i budućnosti.“, rekla je direktorica Zagrebačkog velesajma dr.sc. Dina Tomšić.

Josip Zaher potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore istaknuo je kako se nada da će rezultati sa ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa pridonijeti rastu auto branše. Ako bi se nastavio pozitivni trend rasta registriranih automobila broj prodanih automobila mogao bi dosegnuti do kraja godine brojku od 55.000 do 60.000.

Salon je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić koji je naglasio da je ponosan jer se Zagreb Auto Show nalazi u klubu 18 gradova koji organiziraju auto show.

Scroll Up