Lajkajte nas i pratite:

Podaci o događajuZAGREB AUTO SHOW 2018ZAGREB AUTO SHOW 2018 – Priopćenje za medije

ZAGREB AUTO SHOW 2018

ZAGREB AUTO SHOW 2018 – Priopćenje za medije

Danas je na Zagrebačkom velesajmu održana press konferencija povodom Zagreb Auto Showa.

ZAGREB AUTO SHOW, najposjećeniji je i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma koji otvara svoja vrata od 10. do 15. travnja 2018. godine. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju prezentiranja premijernih vozila.

Zagreb Auto Show projekt je od posebnog gospodarskog i društvenog značaja i kao takav uživa punu potporu Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića.

„S obzirom da je održavanje ovog salona od iznimnog značenja za gospodarstvo Grada, ali i Republike Hrvatske, uživa apsolutnu potporu Grada i mene kao gradonačelnika. Mogu se zahvaliti svima koji su ugrađeni u ovaj projekt . Zagreb Auto Show je od neprocjenjive važnosti za gospodarstvo, turizam i ugostiteljstvo Grada Zagreba. Stoga, pozivam naše građane i drage goste da posjete Zagrebački velesajam i ovogodišnji Auto Show kako bi dali podršku izlagačima kao i domaćim proizvođačima vezanima za auto industriju te tako potaknuli daljnji razvoj ove za sve nas izuzetno važne gospodarske grane.“, istaknuo je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

„Grad Zagreb uistinu živi s nama Zagreb Auto Show, pa tako zajedno i mi i naši izlagači, njih 463 iz 34 zemlje, svi sponzori i partneri uključeni u njegovu pripremu, dajemo i ove godine najbolje od sebe.

Salon će zauzeti sve raspoložive smještajne kapacitete, ukupno 70.000 m2 izložbene površine raspoređene u 14 paviljona i na otvorenom prostoru. Od ukupno prisutnih 85 brandova automobila, motocikala i gospodarskih vozila imamo 133 premijere i ponovno ukupno najbogatiji prateći program ikada.“, rekla je dr.sc. Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Uspješna poslovna suradnja s Inom kao generalnim sponzorom Zagreb Auto Showa nastavljena je i za ovogodišnje izdanje Salona.

Obraćajući se prisutnima, direktorica Korporativnih komunikacija Ine Marina Burazer je naglasila: „Ponosni smo što ćemo ponovno, kao najveća hrvatska naftna kompanija, generalnim sponzorstvom podržati ovaj međunarodno priznati automobilistički događaj od posebnog društvenog značaja. S obzirom na dinamičnost naftne i auto industrije i sve složenije globalno tržište, i INA će nastaviti pratiti trendove i razvoj novih tehnologija, s ciljem kontinuiranog unaprjeđenja svojih proizvoda i usluga. I ove godine pripremili smo brojne zanimljive aktivnosti u sklopu svog izložbenog prostora u paviljonu 8 za sve ljubitelje automobila kojih će sigurno biti rekordan broj.“

Ivo Ivančević, predsjednik Udruženja trgovine motornim vozilima pri HGK istaknuo je kako je Zagreba Auto Show bio veličanstven i prije dvije godine, a vjeruje da ove godine ide još i dalje. Količina premijera je rekordna, a Zagreb Auto Show je show auto branše u Hrvatskoj, rekao je.

Prvi dan Zagreb Auto Show-a, 10. travnja od 08.00 do 15.00 sati organiziran je PRESS&VIP Day s tiskovnim konferencijama izlagača i njihovim gostima.

GLAVNA NAGRADA za posjetitelje s kupljenom ulaznicom je TOYOTA YARIS HIBRID, sponzora Toyota Croatia d.o.o.

Scroll Up